[翻唱] Careless whispers 无心快语,午夜呢喃

莫问四书意

I feel so unsure
As I take your hand and lead you to the dance floor
As the music dies, something in your eyes
Calls to mind a silver screen
And all its sad good-byes
I'm never gonna dance again
Guilty feet have got no rhythm
Though it's easy to pretend
I know you're not a fool
Should've known better than to cheat a friend
And waste the chance that I'd been given
So I'm never gonna dance again
The way I danced with you
Time can never mend
The careless whispers of a good friend
To the heart and mind
Ignorance is kind
There's no comfort in the truth
Pain is all you'll find
I'm never gonna dance again
Guilty feet have got no rhythm
Though it's easy to pretend
I know you're not a fool
I should've known better than to cheat a friend
And waste the chance that I'd been given
So I'm never gonna dance again
The way I danced with you

评分

请叫我花向阳,香小男 or 花润玉,谢谢。

莫问四书意

https://changba.com/s/mJhzhlhIQS ... 5Wgco&source=qq

哼哼,茘枝里听到,真是好听啊。叹息,小迈的经典,伊人已去,空留呢喃。
回复 使用道具

读书巫妖
哎呀 这首唱的太棒了!
回复 使用道具

读书巫妖
不觉听了好几遍 真好听的 尽管听不懂唱的啥 哈哈 但是很带劲
回复 使用道具

莫问四书意

那是,小迈这歌经典,萨克斯风吹出浓浓的英伦风。保守中的性感,低调的奢华。

清扬兄觉得好听?嘿嘿,谢谢。不好听?也谢谢。我唱给自己听,别人爱不爱听,就跟吃自助餐一样,随便。

哈哈
回复 使用道具

莫问四书意

George Michael是Wham!(威猛)乐队的创始人之一,在1984年的夏天,George Michael发行了他的经典之作"Careless Whisper",这是他在Wham!(威猛)乐队发行的首张个人单曲。写这首歌时,他年仅17岁。这首歌讲的是情圣乔治同时爱上了三个女孩,别人在谈论这件事情,他的正式女友知道了这个秘密,结果大家心照不宣,跳最后一个舞……,可是他是爱她的。他不敢说话,却在心里唱着歌,交织着悔恨、伤感和表白,但一切已是无可挽回了,沉默中感情正在趋向破裂。你会发现在人的内心,背叛和忠诚竟然是一对共生的本性……

无心快语

--威猛

我并无丝毫的把握

虽然牵着你的手

带你步入旋转的舞池

一曲终了

虽然看得见你眼中

闪现的温柔

只有伤感地说声再见

我不愿再跳舞

内疚的舞步毫无节奏

尽管这一切很容易去掩饰

可我知道你会看穿

这总比对朋友的欺骗

要好得多

因而也能错过我本该放弃的机会

所以我不再去跳舞

不再去重温跟你走过的舞步
回复 使用道具

读书巫妖
有背景介绍 歌词就容易理解了
回复 使用道具